Inschrijven

kan op 3 manieren:

  • Om deel te kunnen nemen dient de deelnemer op 1 januari ten minste 5 jaar  en maximaal 12 jaar oud te zijn.
  • Opgeven via internet kan door dit formulier in te vullen en op submit te klikken het formulier wordt dan ingezonden. U ontvangt een kopie van het formulier op het opgegeven e-mail adres. Als u geen kopie van het inschrijfformulier ontvangt is er mogelijk iets misgegaan. Probeer het nog een keer of neem via de mail contact op.
  • Vul het formulier in dat achter in de folder zit van het Jeugdvakantieplan en stuur deze in naar het opgegeven adres.
  • Heeft u geen internet dan kunt u ook telefonisch opgeven. Bel hiervoor op werkdagen vanaf 1 April ‘s avonds tussen 19.00 uur en 20.00 uur naar 06 83 29 52 77

Hoe te betalen.

We verwachten de betaling uiterlijk 10 Mei. Maak uw betaling over naar banknummer NL05 INGB 0004 6748 45 t.n.v. Licht en Lucht Gerardus Majella, Diemen. Vermeld bij mededelingen de voor en achternaam van het kind alsmede de week waar de betaling voor is. Gelieve één overschrijving per gezin te gebruiken.

Op de informatieavond kunt u informeel kennis maken met een deel van de leiding,  foto’s van voorgaande jaren bekijken en, zolang er nog plek is, kinderen inschrijven. De informatieavond wordt gehouden op vrijdag 10 mei in het gebouwtje van Majella, Tidorestraat 172. U bent welkom tussen  20.00 uur en 21.00 uur.